1
/
5

2019 Yılı Kadın Parfüm Tavsiyeleri

  1. Bvlgari Jasmin Noir

Esans: Oryantal Akşamları çiçek yapraklarını kapayan Yasemin’in yoğun ve tensel kokusu. Jasmin Noir büyüleyici düalizmi anlatır. Tepe Notası: Parlak Yeşillik Özleri, Gardenya Yaprakları, Nilüfer Kalp Notası: Zambak, Yasemin Özütü, Saten Badem Dip Notası: Beyaz Misk, Tonka Tohumu Özütü, Kıymetli Odun Harman

Ürün Avantajları
Günlük kullanıma uygundur.

Ürün Kullanımı
Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Parlak ve gizemli, elegan ve bağımlılık yapan ,beyaz çiçeğin kendisi kadar zarif bir koku.

“Yüce çiçek tezatlığı… Sambac Yasemin’in yıldız şeklindeki çiçeğinin saflığı, saten badem sütlüğüyle yüceliyor ve yeşil sapın canlı notaları ile aydınlanıyor.

Duyusallığı, derin ve gizemli ormanların esrarengiz yönleri altında yoğunlaşıyor.”

ÜST NOTALAR
Canlı – Botanik
Parlak- Canlı- Taze
Koku taze ve canlı notalarla yaseminin ilk çiçeksi ipuçlarını veriyor.

ORTA NOTALARI
Saf Arap Yasemini- Badem
Şehvetli –Hipnotize edici – Aromatik
Tertemiz yasemin ve pürüzsüz

2. Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle Edp 100 Ml kadın parfüm, ünlü moda markası Chanel’in ikonik kokuları arasında sayılır. Romantik kokusu ile beğeni kazanan parfüm, turunçgil ve odunsu notalar taşır. Asil ve zarif kadınları betimleyen günlük koku Coco Chanel kadınını tanımlar. Chanel parfümün, üst notalarında portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot yer alır. Tene sıkıldığında duyulan ilk koku olan üst notalarda turunçgillerin ferahlığı ile tam bir yaz kokusu kullanıcıları karşılar. Meyve aromalı açılışın coşkusu parfümün orta notalarındaki romantizmle tamamlanır. Türk gülünün sıcaklığı, ylang ylang’ın temiz etkisi ile birleşir. Tendeki yolculuğunun ilk birkaç saatinin ardından duyulan orta notaların ardından en kalıcı baz notalar tende duyulmaya başlar. Parfümün alt notalarında tonka fasulyesinin şekerli aroması paçulinin odunsuluğu ve miskin cezbedici kokusu ile bir araya gelir. Otoriter ve çarpıcı bir etki bırakan alt notalar arasında vetiver de dikkat çeker. Feminen bir koku olarak sınıflandırılabilecek Mademoiselle, erkek parfümlerinde de sıklıkla kullanılan vetiver ile güçlü kimliğini oluşturur. Genç kadınların ve kendini genç hissedenlerin hayat enerjisini yansıtan parfüm, gün boyu sunduğu koku yolculuğu ile sizlere eşlik eder.

Chanel Coco Mademoiselle Şehirli Kadınların Seçimi

Chanel Coco Mademoiselle romantik kokusu ile günlük olarak kullanılabilir.
Eau de perfume özelliği ile tende uzun süre kalıcı etki bırakır.
Pembe şişesi ile romantizm uyandıran ürünün kokusu da baştan çıkarıcı ve romantik nüanslar bulundurur.
Orijinal olan parfüm doğru saklama koşullarında, nem, yoğun ısı ve ışıktan uzak muhafaza edildiğinde, zengin aromasını uzun süre korur.
Modern çağın matmazelleri için tasarlanan parfüm, seçkin aroması ile ortamda hemen fark edilir.
Doğru Kullanım ile Daha Uzun Süreli Etki

Parfüm, cam bir şişede ve fıs fıs başlığı ile kullanıcılara ulaştırılır. Tene ve kıyafetlere sıkılarak kullanılan parfümün aroması kullanıcıların cilt tipine göre farklılık gösterebilir. Kuru ciltlerde her parfüm daha çabuk uçacağından parfüm sürülmeden önce cilt kokusuz bir losyonla nemlendirilerek yağlı olan bölgeye koku sıkılabilir. Vücudun eklem bölgelerine, kulak arkası ve boyun gibi ısı yayan alanlara parfüm sıkıldığında vücut ısısı yükseldikçe kokunun daha çok duyulması sağlanabilir. Kadınlar diz arkasına parfüm sıkarak geçtikleri yerde siyaj adı verilen koku etkisi bırakabilir. Tamamen orijinal olan parfüm kullanılırken farklı kokulardaki deodorantlarla kokunun gölgelenmemesi tavsiye edilir. Kullanıcılar parfümle beraber kokusuz deodorantları tercih ederek Chanel parfümün kokusunu net olarak hissedebilir. Chanel Coco Mademoiselle ile romantik kombinlerinizi ufak bir dokunuşla kusursuzlaştırabilirsiniz. Chanel bayan parfüm ile imajını tamamlamak isteyenlerdenseniz stilinizi romantize ederek, kendinizi Paris sokaklarında, moda dolu caddelerde bir Fransız kadını gibi hissedebilirsiniz.

Mademoiselle, Chanel’e Ödül Kazandırdı

Coco Mademoiselle by Chanel oryantal ve floral olarak kategorize edilen ve markasının sık rağbet gören kokularından biri olarak tanımlanabilir. 2001 yılında piyasaya sürülen parfüm, markasına adını veren modacı Coco Chanel’in kadınsı tarzının izlerini taşır. 1910 yılında kurulan, dünyanın en ünlü moda markası Chanel’in trend özelliğini kokuya yansıtan parfüm, Jacques Polge adlı ünlü burunun imzasını bulundurur. Dünyanın en büyük reklam ödüllerinden FiFi Award Best National Advertising Campaign’in sahibi olan parfümün, 2008 yılındaki televizyon reklamlarıyla ödüle layık görülmüştür.

Chanel Kadını Olmak İster misiniz?

Chanel Coco Mademoiselle Edp 100 Ml Kadın Parfüm ile siz de dünyanın asaleti ve zarafeti ile ünlü Fransız kadınlarının kokusunu teninizle buluşturabilirsiniz. Hemen dünya kadınlarının tercihi Mademoiselle ile tanışın, Chanel’in ünlü ikonik kadını siz olun.

Kadınlar için kendilerini doğru tanıtmak ve doğru yansıtmak büyük önem taşıyor. Her kadın, kendisini kişisel stili ve imajıyla etkileyici biçimde dünyaya sunmak, kalabalık gruplar içinde dahi farkını ortaya koymak istiyor. Bu noktada, temaları, notaları ve etkileyicilikleriyle dünya devi markaların yarattığı Coco Mademoiselle Edp gibi “özel” parfümler devreye giriyor.

İki Cümlede Chanel Coco Mademoiselle Edp

Fransız moda devi Chanel’in dünya kadınlarına bir armağan olarak zarafet, feminite, asalet ve çekiciliği farklı notalarla harmanlayıp tek bir şişede sunduğu ikonik parfüm Chanel Coco Mademoiselle Edp, kadınların fark edilme, fark edilirken de elegansı koruma isteklerine çok güçlü bir cevap veriyor. Özellikle 20-35 yaş grubu şehirli kadınların günlük yaşamda çok severek kullandığı ve tekrar tekrar satın aldığı Coco Mademoiselle Edp, 21.yüzyılın parizyen matmazelleri gibi hissetmek isteyen kadınların daimi favorisi konumunu koruyor.

Chanel Coco Mademoiselle Edp Kadını Olmanız için 5 Sebep

Hem çiçeksi hem odunsu hem turunçgil parfüm ailelerinin kusursuz bir bileşimine sahip oluyor; farklı ortamlar için farklı farklı parfümler edinmek gerekliliğinden kurtuluyorsunuz.
Eau de parfum formunda sunulduğu için Chanel Coco Mademoiselle Edp’yle çok güçlü bir kalıcılık yakalıyor ve gün içinde sık sık tazelemek zorunda kalmıyorsunuz.
Romantik, zarif, feminen ve çekici kokusuyla Chanel Coco Mademoiselle Edp’i her kullandığınızda sosyal ortamlarda derhal fark edilerek büyük beğeni topluyorsunuz.
Orta-yüksek silajıyla ve elegan esansıyla Chanel Coco Mademoiselle Edp’yi iş ortamlarında da büyük konforla kullanabiliyorsunuz.
Yaşam boyu aradığınız o “ikonik imza parfüm”ü bulduğunuz için, parfüm arayışlarınıza kesin bir son verebiliyorsunuz.
Chanel Coco Mademoiselle Edp’yi Efsaneleştiren O Formül

Romantik ve şık pembe kutusuyla sunulan Chanel Coco Mademoiselle Edp, zarif pembe şişesi içinde özel bir iksir taşıyor. Portakal, mandalina ve bergamutla çok güçlü ve ferah bir açılışa sahip olan bu kült parfüm, ünlü silajını borçlu olduğu orta notalardaki yasemin, Türk gülü ve ylang ylang özlerinden oluşan bileşimiyle size ortamın matmazeli olma fırsatını sunuyor. Vurucu etkiyi dip notalarda tonka fasülyesi, misk, paçuli ve vetiverle yapan Chanel Coco Mademoiselle Edp, parizyen bir kadının cesaretini, zerafetini, romantizmini ve etkileyiciliğini yansıtıyor.

Chanel’i Chanel Yapan Marka Yolculuğu

Dünya modasına yön veren Chanel’in serüveni, Gabrielle Chanel’in 1910 yılında Paris’de açtığı küçük atölyeyle başlıyor. Atölyesinde sunduğu ilk şapkalar çok beğenilen Gabrielle Chanel, nam-ı diğer Coco Chanel, haute couture dizaynlara yönelerek adını duyuruyor. Kadın giyiminde yarattığı devrimsel değişimlerle dünya moda tarihine geçen Gabrielle Chanel, parfüm endüstrisine girerek büyük sükse yaptığında dünya moda sahnesindeki güçlü konumunu pekiştiriyor. Kadınlara daima modayı takip etmeyi değil, stil sahibi olmalarını öneren Gabrielle Chanel’in felsefesini yansıtan Chanel, parfüm, giyim, aksesuar ve makyajda zamansız, etkileyici, şık ve lüks deneyimler sunarak tüm dünyada milyonlarca kadının favori markası olmaya devam ediyor.

En Yüksek Performans İçin Chanel Coco Mademoiselle Edp’yi Nasıl Kullanmalısınız?

Bu ikonik parfümün tüm gücünü hissedebilmek ve gün boyu keyifle üzerinizde taşımak için, temiz ve kurulanmış ten üzerine uygulamanız gerekiyor. Meşhur Chanel Coco Mademoiselle Edp esansını başkaca pudra, deodorant ve vücut sütlerinin kokularıyla karıştırmamak, kokunun esas niteliklerini bastırmamak açısından önem taşıyor. Sprey formuyla sunulan parfümünüzü 20 cm uzaklıktan, saç uçları, boyun, dekolte bölgesi, bilek içleri ve diz kapaklarının arkalarına püskürtmek ve ovuşturmadan ten üzerinde kurumaya bırakmak en iyi sonucu almayı sağlıyor. Parfümü uygulamadan önce, uygulama noktalarına çok ince bir katman halinde kokusuz vazelin sürmek ve parfümü vazelinin üzerine püskürtmek ise parfümün kalıcılığını 7 saatin üzerine çıkartarak sosyal ortamlarda kişisel iz bırakmanızı ve büyük beğeni toplamanızı garantiliyor. Chanel Coco Mademoiselle Edp’yi tüm cilt tiplerinde güvenle kullanabilir; hem gün içinde hem iş ortamında zarif, romantik ve çekici kokmayı başarabilirsiniz. Siz de onlarca parfüm değiştirip “hayatınızın parfümü”nü henüz keşfetmediyseniz, Chanel Coco Mademoiselle Edp’yi hemen satın alabilir; 21. yüzyılın ikonik matmazeli olabilirsiniz.

3. Giorgio Armani Si

2013 yılında dünya kamuoyuna tanıtılan Giorgio Armani Si Edp, İsviçre asıllı dünyaca ünlü parfümör, “bayan burun” olarak da anılan Christine Nagel imzasını taşıyor. Parfümün etkisi, tarzı, bileşenleri dikkate alınarak gerçekleştirilen tanıtımları, Armani ile uzun soluklu işbirliği içinde bulunan karizmatik sinema sanatçısı Cate Blanchette tarafından gerçekleştiriliyor.

Giorgio Armani Si Edp Özellik ve Faydaları

Giorgio Armani Si Edp, güçlü formülü ve sıra dışı duyusallığıyla 6 saati aşabilen bir kalıcılık sunuyor.
Çiçeksi-meyvemsi-odunsu yapısıyla cilt üzerine tutunarak, orta-yüksek bir silajla toplumsal beğeni almayı sağlıyor.
Zamansız olmaya aday bir parfüm olarak değerlendirilen Giorgio Armani Si Edp, modern haute couture giysilerle kullanılabildiği gibi klasik ofis giyimini de çok başarılı şekilde tamamlıyor.
Hem bileşenlerinin belirginliği hem de eau de parfum formunda oluşuyla gün içinde sık aralıklarla tazeleme gerektirmiyor.
100 Ml’lik kullanışlı boyutuyla uzun soluklu bir parfüm yatırımı niteliği taşıyor.
Giorgio Armani Si Edp, kendisini kullanan kadın tüketicilerin büyük çoğunluğu tarafından çok beğenilerek tekrar tekrar satın alınmaya devam ediyor.
Giorgio Armani Si Edp Kutu ve Ürün İçeriği

Giorgio Armani Si Edp, modern pudra pembesi kutusuyla ve farklı şişe tasarımıyla geliyor. Şişeyi tamamlayan siyah ergonomik kapağı, parfümün dökülme, uçma riskini yok edecek bir tasarım ve kullanım kolaylığı sunuyor. Üst notalarında siyah frenk üzümü ve mandalina ile mevyemsi, güçlü ve ferah bir açılış sunan Si Edp, orta notalara gelindiğinde mayıs gülü ve frezya ile çiçeksi (floral) yapısını ve güçlü silaj değerlerini ortaya koyuyor. Vanilya, paçuli ve odunsu notalarla sıcak ve geniş yayılımlı dokusunu belli eden Si Edp, hem meyvemsi, hem çiçeksi hem baharatsı-odunsu notaları formülünde çok başarılı bir şekilde harmanlayarak kadınları mutlu ediyor.

Giorgio Armani Hakkında

Günümüzde 5.2 milyar dolarlık bir moda devi olan Armani’nin kuruluş öyküsü 1974’de başlıyor. Eczacılık eğitimini yarıda bırakarak tasarımcılığa yönelen Giorgio Armani, Sergio Galeotti ile ortaklaşa Armani’yi kuruyor. Erkek hazır giyim koleksiyonlarının arından kadın ve çocuk koleksiyonlarıyla birlikte marka globalleşerek büyüyor. L’Oréal ile birlikte parfüm sektörüne de giriş yaparak tüm dünyada süksesini ve marka değerini arttıran Armani, devlet adamlarının ve sinema sanatçılarının da favori markası haline geliyor. Armani bugün tüm dünyada 500’ü aşkın mağazası ve 13 fabrikasıyla kendi içinde bir marka imparatorluğu olarak adlandırılıyor.

Giorgio Armani Si Edp Kullanım Önerileri

Giorgio Armani Si Edp özellikle 30 yaş üzeri kadın tüketicilerin büyük beğeniyle kullandığı ve tekrar tekrar satın aldığı özellikler sunuyor. Kalıcılık performansı çok beğenilen Giorgio Armani Si Edp, günlük kullanım için dizayn edilmiş olsa da , iddialı ve modern etkisiyle tazelenerek gece yaşamına da rahatlıkla uyum sağlıyor. Lanse edildiği 2013 yılından bu yana dünyadaki başarısı dikkate alındığında Si Edp’nin gündüz, gece, davetler, resepsiyonlar ve özellikle iş yaşamında dünya kadınlarının ilk tercihleri arasında yer aldığı görülüyor. Giorgio Armani Si, eau de parfum formunda sunulduğu için, temiz ve kuru ten üzerine 20 cm uzaklıktan püskürtülerek ve ovuşturmaksızın cilt üzerinde kurumaya bırakıldığında 6 saati aşan bir kalıcılık performansı gösteriyor. Si, günlük yaşamda smart casual giyim tercihleriyle çok uyumlu olduğu gibi, iş kıyafet ve aksesuarlarıyla da rahatlıkla kombinlenebiliyor. Siz de çok beğenilen notaları, güçlü kalıcılığı ve yansıttığı modern kadınsılıkla Giorgio Armani Si Edp’yi şimdi satın alabilir; sosyal ortamlarda fark edilirliğinizi arttırabilirsiniz.

4. Lancome La Vie Est Belle

Kişisel bakım ve güzellik endüstrilerinde en fazla ürün çeşitliliğiyle parfümler başı çekiyor. Şehir yaşamının temposu, değişen yaşam tarzları ve tüketim alışkanlıkları kadınları, kendi kişiliklerini doğru yansıtacak o özel parfümü bulmakta oldukça zorluyor. Her kadın kim olduğunu hiç konuşmaksızın parfümüyle yansıtmak, parfüm trendlerini takip ederek günceli de yakalamak istiyor. Yüzlerce eski ve yeni parfüm markası, parfümlerin farklı versiyonları birbiriyle yarışırken, La Vie Est Belle EDP gibi bazı parfümler, piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren kadınların kalbini kazanmayı başarıyor.

La Vie Est Belle EDP Temel Bilgiler

Parfümlerinin kalıcılığı ve beğenilirliğiyle ünlü Fransız kozmetik devi Lancome’un 2012 yılında lanse ettiği La Vie Est Belle EDP, özellikle üzerine inşa edildiği farklı konseptiyle ön plana çıkıyor. La Vie Est Belle EDP, natürel ve çabasız, gerçek güzelliği, yaşamın kendi içindeki doğal neşeyi, kadınların özgürlük arayışlarını ve kendi özgün mutluluk anlayışlarını yansıtan bir konseptle sunuluyor. Özellikle 21. yüzyılın iş-yaşam-sağlık-aile dengesini yakalamak ve doğal güzellikten ödün vermeden kendi kimliğini yansıtmak isteyen her yaş grubundan şehirli kadın, La Vie Est Belle EDP’yi 2012 yılında ilk sunulduğu günden bu yana tekrar tekrar satın almayı ve büyük beğeniyle çevresine önermeyi sürdürüyor. La Vie Est Belle EDP, doğal güzellik ve kadının kişisel mutluluk arayışı konsepti çerçevesinde, gülüşü, yetenekleri ve natürel güzelliğiyle öne çıkan ünlü aktris Julia Roberts tarafından tanıtılıyor.

La Vie Est Belle EDP Özellikleri

La Vie Est Belle EDP, dünyaca ünlü parfüm eksperleri Olivier Polge, Dominique Ropion ve Anne Flipo tarafından üç yıllık deneme sürecinde tam 5000 ayrı versiyonda test edildikten sonra ulaşılan kusursuz formülüyle sunuluyor.
Hem çiçeksi hem meyvemsi hem de gurme koku ailelerinin en güçlü özelliklerini formülünde harmanlayarak beğeni topluyor.
75 Ml’lik kullanışlı boyutuyla en hareketli yaşam biçimlerinde dahi tüketiciler tarafından her yere rahatlıkla taşınabiliyor.
Güçlü silajıyla toplum içinde anında fark edilerek kalabalıktan sıyrılmayı sağlıyor.
Bir parfümde en aranan özelliklerden olan kalıcılığı kadın tüketicilerden ve parfüm eksperlerinden tam not alıyor.
Kullanım Önerileri

La Vie Est Belle EDP, sade ve zarif kutu tasarımıyla, ergonomik özel şişesiyle, cam bir küple kullanım kolaylığı sağlayan kapağı ve feminenliği yansıtan fiyonguyla da çok tercih ediliyor. Kalp notalarında özellikle iris çiçeğinin gücü, yasemin ve portakal çiçeği özleri hemen hissediliyor. Üst notalarda armut ve siyah frenk üzümü parfümün açılışından itibaren kendini belli ederken, dip notalarda kalıcılığa ve silaja büyük etki eden vanilya, şeker etkisini güçlendiren pralin, paçuli ve tonka fasulyesi ile formül tamamlanıyor. Tüm bu notaların birbiriyle etkileşimi ve uyumu, La Vie Est Belle EDP’ye ilk günden itibaren büyük beğeni kazandıran yüksek silaj ve etkileyici bir kalıcılık kazandırıyor.

La Vie Est Belle EDP, kullanıldığı anda tene oturuşuyla ve bulunulan ortamda anında kendini belli eden yapısıyla gün içinde sürekli tazeleme gerektirmiyor. Temiz ve kuru cilde, 15-20 cm uzaklıktan bilek içlerine, boyuna ve diz kapakları arkasına püskürtülerek uygulanması ve uygulama sonrası ovuşturmaksızın cilt üzerinde kurumaya bırakılması, tüm notalarının bozulmaya uğramadan etkili olmasını sağlıyor. La Vie Est Belle EDP, güçlü ve kalıcı duruşuyla geceye birebir uyum sağlarken, günlük yaşamda, ofis ortamlarında, kokteyller, davetler ve şehir içi tüm etkinlikler sırasında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Lancome Hakkında

2012 yılında La Vie Est Belle EDP’yi kadın tüketicilerin beğenisine sunan Lancome, 1935 yılında Armand Petitjean tarafından bir parfüm evi olarak kuruluyor. O tarihten bu güne, Fransa’nın kimya ve parfüm endüstrilerindeki gücünü en iyi temsil eden markalar arasında yer alan Lancome, yıllar içinde ürün gamını çok çeşitlendirse de parfüm evi olarak kurulmuş olmasının avantajıyla, lanse ettiği tüm parfümlerde dünya kadınlarının büyük beğenisini almaya devam ediyor. Lancome’un 5000 ayrı versiyonuyla test ederek büyük titizlikle sunduğu, güçlü silajı ve iddialı kalıcılığıyla tanınan La Vie Est Belle EDP’yi siz de şimdi satın alabilir; imza parfüm arayışınıza son verebilirsiniz.

5. Carolina Herrera Good Girl

Yaratılıp kamuoyuna sunulduğu 2016 yılından itibaren parfüm sıralamalarında yarattığı etkiyle tüm dünyada ses getiren Carolina Herrera Good Girl Edp, özellikle 25-40 yaş grubu kadın tüketicilerin büyük rağbet gösterdiği parfümler arasında yer alıyor. Hem çarpıcı olup kalabalıktan sıyrılma, gruplar içinde anında fark edilir olma hem de kadınsı ve elegan bir zarafeti temsil etme gibi karşıtlıklar içeren kadın tüketici beklentilerini özel formülü ve çarpıcı şişe tasarımıyla kolaylıkla karşılayabiliyor. Carolina Herrera Good Girl Edp, 30’dan fazla kült parfümü tasarlamış olan dünyaca ünlü parfümör Louise Turner imzasıyla sunuluyor. Çarpıcı formülü ve kült şişe dizaynıyla dünya kadınlarının büyük ilgi gösterdiği Carolina Herrera Good Girl Edp, dünyaca ünlü model Karlie Kloss tarafından tanıtılıyor.

Niçin Carolina Herrera Good Girl Edp Kadını Olmalısınız?

Carolina Herrera Good Girl Edp, oldukça iddialı, cesur ve çekingenlikten uzak bir feminenliği temsil ederken, özel notaları ve güçlü kalıcılığıyla büyük beğeni topluyor.
Kreatif ilhamlar veren özel dizaynlı şişesi zarif bir aksesuar olarak beğeniyle taşınıyor.
Carolina Herrera Good Girl Edp, dünya kadınları tarafından en fazla tercih edilen “imza parfüm” seçenekleri arasında yer alıyor.
Gündüz kullanımına uygun olduğu kadar gece yaşamına, yemeklere, davet ve resepsiyonlara da çok başarıyla uyum sağlıyor.
Hem abiye, dekolte ve tüm haute couture giysilerle, hem de smart-casual giysilerle mükemmel şekilde kombinlenebiliyor.
Eau de parfum formunda sunuluşuyla, gün içinde sık aralıklarla tazeleme gerektirmiyor.
Carolina Herrera Good Girl Edp Kullanım Tavsiyeleri

Koyu renk etkileyici ve şık kutusu içinde sizlere sunulan Carolina Herrera Good Girl Edp, notalarının gücünden de önce sarsıcı ve kült şişe tasarımıyla kimliğini ortaya koyuyor. Şişe tasarımında kadınsılığın en önemli simgelerinden olan topuklu ayakkabı, bu parfümde lacivert, yüksek ökçeli, son derece iddialı, stiletto formlu bir yorumla ve altın tonlu bir çivi topuk dizaynıyla ön plana çıkıyor. Çiçeksi (floral) parfüm ailesinin bu en iddialı üyesi, açılış notalarında badem ve kahve ile tüm duyuları harekete geçirerek kendini belli ediyor. Orta notalara ulaşıldığında çok güçlü bir yasemin ve sümbülteberle ten üzerinde tutunan Carolina Herrera Good Girl Edp, dip nota olarak tonka fasulyesiyle çok etkili bir kapanış sunuyor. Orta-yüksek silajıyla da sükse yapan parfüm: “Göz kamaştırıcı bir kadın bir mekana girince, herkesin onun kim olduğunu merak ettiği anın bir eşi benzeri yoktur” sözleriyle tanınan Carolina Herrera’nın felsefesini mükemmelen yansıtıyor.

Carolina Herrera Markalaşma Serüveni

Küçüklüğünden itibaren esansiyel yağları karıştırıp kendine farklı karışımlar hazırlayan Carolina Herrera, 1980 yılında moda tasarımı kariyeri yapmak için sadece 24 adet haute couture giysi tasarlıyor. Moda otoritelerinin büyük takdirini kazanan Herrera, 1981’de New York’da Carolina Herrera moda evini kuruyor. Avangard smokinler ve özel kuplu sofistike tayyörlerle büyük sükse yapan Carolina Herrera, devlet adamlarının ve sanatçıların tasarımcısı olarak markasını giderek büyütüyor. 1988’de parfüm endüstrisine de giren Herrera, bugün kadın, erkek, çocuk hazır giyim koleksiyonları, parfümler ve aksesuarlarda zamansız şıklığın temsilcisi olarak tüm dünyada milyonlarca parfüm sever ve moda tutkunu tarafından beğeniyle takip ediliyor. Siz de cesaretinizi, kişisel stilinizi, feminen iddianızı tam manasıyla yansıtan o “özel” parfümü arıyorsanız, Carolina Herrera Good Girl Edp’yi şimdi satın alabilir; sosyal ortamlarda keyifle kullanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.outletparfumler.com/