1
/
5

Sac ekimi

Nitelikli bir saç ekimi uzmanının dikkatli bir şekilde seçilmesinin gerekli olduğu yer budur. Saç restorasyonu ilkelerini uygulamak yeterli değildir. Saç ekimi işlemi bir sanat olduğu için, doğal bir sonuç sadece herkes üretebileceği bir şey değildir.

Saç ekimi gerçekçi beklentileri olan hastaların çoğu, saçlarının kendi benzersiz özelliklerinin doğal bir görünümünü korurken içinde hissettikleri yaş ve enerjiyi daha fazla yansıtmasını ister. Sürekli olarak saptanamayan bir sonuç elde etmek başarılı bir saç restorasyon uzmanının işaretidir. Donör greftleri elde edildikten sonra donör alanı sadece ince bir çizgi bırakarak dikilir. Zaman ve tekrar hastalarımız bize yüzdüklerini, duş aldıklarını ve rüzgarın saçlarını verici alanla patlattığını söylerler.

Çoğu hasta Ankara saç ekimi bu alanın o kadar iyi iyileştiğini ve kuaförlerinin bile saç nakli yaptıklarını duymaktan gerçekten şaşırdığını söyleyecektir. Bu saç dökülmesi ölçüde ve saç restorasyon cerrahisi başına implantların sayısına bağlı olacaktır. Ayrıca, belirli bir alanı doldurmak için gereken oturum sayısı istenen yoğunluğa bağlıdır. Donör saçın rengi ve kalitesi, orijinal saç dökülmesi derecesi, bir bireyin yüz özellikleri ve diğer birçok faktör de bir oturumda hasta memnuniyetini etkileyebilir.

Saç ekimleri bir seansta doğal görünen bir saç çizgisi elde edilebilir. Bununla birlikte, çoğu insan tarafından arzu edilen yoğunluk ve saç çizgisi iyileştirmeleri iki veya üç saç restorasyon seansı gerektirir.